Intensivutbildning

08b

Intensivutbildning är ett bra alternativ för dig som har ont om tid och behöver ditt körkort snabbt! Det har visat sig vara en omtyckt och effektiv utbildningsform. Vi individanpassar din utbildning och du får ett kostnadsförslag. Den passar såväl nybörjare som de som har förkunskaper.

Du behöver:

Upplägg:

  • Kursen pågår ca 2½ - 3 veckor
  • Du kör 80 minuters pass 1-2 gånger/dag
  • Riskettan och Risktvåan planeras in
  • Du pluggar teorin självständigt via vår app "körkort nu med elevcentralen"  före och under kursens gång.
  • Fritt wi-fi finns på skolan, så ta gärna med egen dator/platta/telefon och koppla upp dig.
  • Lärarledd teori finns vid behov.
  • Vi bokar teoriprov och körprov på Trafikverket till dig  i samband med den övriga planeringen.

Om du bor i närheten, boka gärna in en körlektion hos oss innan du gör din kurs, så kan vi lättare göra en individuell planering.

Vi vill att du ska känna dig som hemma hos oss de veckor du är här!  I våra lokaler kan du göra det bekvämt, ta en fika och jobba med din teori medan du väntar på dina körlektioner!

Kyl och micro finns om du vill ta med och värma mat. Du har fri tillgång till kaffemaskinen, kakorna och frukten!

Kursstarter:

Kontakta oss för närmaste kursstart.

Kostnad:

Beroende på hur mycket förkunskaper du har sedan tidigare, så bygger vi en individanpassad utbildning för dig. Teori + Riskettan + halkbanan kostar tillsammans 5700:-. Sedan beror det på hur många körlektioner du kör, och vanligtvis behövs någonstans mellan 10 och 25 st. Räkna med en total kostnad på runt 15-25000 kr så är det ganska realistiskt. Tänk på att Trafikverkets avgifter tillkommer. Samtliga prisuppgifter anges inkl.moms.

Dela upp din betalning:

Vi hjälper dig att ansöka om ett räntefritt lån hos  Svea Ekonomi. Det är enkelt och tar bara några minuter att göra en ansökan! Kontakta oss för mer information.

Tips:

Om du är medlem i Unionen kan du ha möjlighet att ansöka om bidrag till ditt körkort. Kontakta Unionen direkt vid frågor.

CSN:

Är du arbetslös kan du vara berättigad att ansöka om csn-lån. Läs mer här: CSN

Teoriläsning:

Om du har problem med t.ex dyslexi eller av annan orsak har svårt för att läsa teori, så prata med oss så kan vi hjälpa dig med individuell teori varvat med körningen. Möjlighet finns även att ansöka om förlängd provtid eller muntligt prov hos trafikverket. Blanketten för detta finns här:

Ansökan förlängd provtid/muntligt prov

Intresseanmälan

Lämna gärna en intresseanmälan nedan (ej bindande), så kontaktar vi dig!

Skriv gärna om du har körvana sedan tidigare eller om du är nybörjare. Vill du köra automat eller manuell bil? Finns det kanske något annat som kan vara bra för oss att veta?

Anmälan Intensivutbildning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.