Av- och ombokning

Av- och ombokning av körlektioner och kurser kan göras kostnadsfritt senast Kl 13 HELGFRI dag före bokad tid.

Du som har inloggning till elevcentralen, kan av- och omboka där så länge du gör det i tid och ej har planerade prov hos oss. Saknar du inloggning eller är för sent ute ska du ringa oss på telefon, 0611-555717. Lämna meddelande i mobilsvar.
Detta kan du göra dygnet om.

Avboka EJ via mail då risken är stor att din hälsning inte kommer fram i tid! Mail läses och besvaras endast under kontorstid.

När vi har bokat dina prov på trafikverket och planerat in de körlektioner din lärare anser att du behöver för att du ska bli klar innan prov, kan du inte avboka via elevcentralen. Om du behöver flytta någon lektion, ring oss!

Du som har en hörselnedsättning skickar sms till 070-5885619.

Om du blivit sjuk och inte kan köra din lektion, ring så snart du kan! Det viktigaste är att vi får veta, så att vi ev. hinner få in en annan elev på din tid, och att läraren inte behöver stå och vänta på dig. Vi löser det mesta!

UTEBLIVEN LEKTION/KURS som ej avbokats, och inte har ett giltigt skäl, debiteras till fullt pris! Det innebär att du blir betalningsskyldig. Betalas ej skulden omgående skickas faktura till dig via vår samarbetspartner Billecta som driver in din skuld. Kom ihåg att du godkänt avtalet vid inskrivning. 

Vid avbokning av hel inplanerad intensivkurs debiteras adminstration/inskrivningsavgift med 500:-.